aboutus

suzhou jintai antistatic products co.ltd

suzhou jintai antistatic products co.ltd suzhou jintai antistatic products co.ltd suzhou jintai antistatic products co.ltd suzhou jintai antistatic products co.ltd
1 2 3 4
suzhou jintai antistatic products co.ltd
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: 3KFUT
Aantal werknemers: 20~99
Jaarlijkse omzet: 2000000-3000000
Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Wordt Antistatisch die de Productenco. van Suzhoujintai, Ltd, in 2007 wordt gevestigd, gevestigd in de Provincie van Suzhou Jiangsu, China. Het is een uitvoerige fabrikant en een handelaar van industriële schoonmakende en afvegende producten.

 

Jintai voorziet hoofdzakelijk industriële zwabbers, dagelijkse katoenen zwabbers, het bemonsteren zwabbers, cleanroom producten en de producten van de veiligheidsbescherming, van de certificatie van ISO9001, van Ce en FDA-. Jintai behandelt een gebied van 10000 vierkante meters die met 50 reeksen het materiaal van de zwabbersproductie schoonmaken, veegt 10 reeksen cleanroom materiaal en van de 4 reekseninjectie het vormen machines af. Kan 25.000.000 stukken zwabbers leveren en 10.000 zakken veegt per dag af. Onze producten is wijd gebruikt in liquide crystale displays, computer productie, de communicatie industrie, halfgeleider, micro-elektronica, geïntegreerde schakelingen, precisieinstrumenten, optische instrumenten, high-tech gebieden zoals biologisch, chemisch, ruimtevaart en geneeskunde.

 

De Jintaiproducten zijn uitgevoerd naar vele landen, zoals de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Spanje, Australië, India, Maleisië, Indonesië, Japan, Zuid-Korea en enz. Ontvangen partijen van herhalingsorden en hoog lof. Zich baseert op onze dienst, integriteit en kwaliteit, hebben wij wederzijds voordelige behulpzame verhouding op lange termijn met veel klanten gevestigd. OEM en ODM zijn ook beschikbaar.

 

Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van klanten de diensten op hoog niveau, de producten van uitstekende kwaliteit, concurrerende fabrieksprijzen, snelle levering en de geschikte naverkoopdienst. Met ons, is uw geld veilig en uw zaken zijn veilig. Wij verheugen ons het vestigen van zakelijke relaties met u en op aan samen het winnen van meer markten!

 

China suzhou jintai antistatic products co.ltd Bedrijfsprofiel 0

China suzhou jintai antistatic products co.ltd Bedrijfsprofiel 1

China suzhou jintai antistatic products co.ltd Bedrijfsprofiel 2 China suzhou jintai antistatic products co.ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Geschiedenis

Wij zijn fabrikant die antistatische producten voorzien van de ervaring van 13 jaar. met inbegrip van het schoonmaken van zwabber, die wisser, handschoenen, gezichtsmasker, zwabber en enz. ISO9001, SGS schoonmaken, zijn de certificaten van BV beschikbaar. OEM en ODM zijn welkom. De vrije steekproeven zouden voor evaluatie kunnen worden verzonden.

Dienst

Onze Diensten & Sterkte
●Wij zullen beginnen om geen producten te produceren tot de steekproeven of de orde door u worden bevestigd.
●De verpakking zal waterdicht, vochtbestendig en verzegeld zijn.
●Ons QC personeel zal product vóór/tijdens/na massaproduktie inspecteren.
●Kwaliteit: Geavanceerd productiemateriaal, strikte kwaliteitscontrole om superieure kwaliteit ervoor te zorgen.
●Prijs: De professionele fabrikant in China, u kan de concurrerendste prijs van ons krijgen.
●13 jaar Rijke ervarings in de productie van & het verkopen van cleanroom producten.
●Team van de 24 uren zijn het Uitstekende Dienst, OEM & ODM beschikbaar voor ons.

 

 

China suzhou jintai antistatic products co.ltd Bedrijfsprofiel 0

China suzhou jintai antistatic products co.ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Ons bedrijf heeft een goed buitenlandse handelsteam, heeft een productier&d team

China suzhou jintai antistatic products co.ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens